Definere “Sikkerhed lagre”

Med så mange aktiemarkedet skandaler og de daglige udsving i forskellige værdipapirer, kan det synes som om der er ingen enkelt metode investering, som gør det muligt at undgå de store risici for markedet. Heldigvis, tingene er ikke altid som de ser ud… nogle bestande, døbt “sikkerhed lagre” af nogle investorer er stabil nok, at de har tendens til at holde deres værdi, selv når resten af markedet er i ruiner. Mens disse bestande er ikke immun over for ændringer og svingninger i aktiemarkedet, de normalt vejret ændringer godt og er langt mindre tilbøjelige til at pludselige fald i værdi.

Hvis du aldrig har hørt om sikkerhed bestande eller gerne vil vide mere, de oplysninger nedenfor er designet til at give dig nogle oplysninger om disse relativt stabile investeringer.

Sikkerhed i en turbulent marked

Selvom ingen bestande er helt immune over for de daglige ændringer i aktiemarkedet, formår nogle at gøre det bedre end andre. Nogle af disse virksomheder har været omkring i lang tid og at producere hverdagsting, der er kendt rundt om i verden (f.eks. førstehjælp og baby pleje producent Johnson & Johnson), og ikke er sandsynligt at støde på store skandaler til at nedbringe deres priser. Mens disse bestande ikke er kendt for store stigninger i værdi, udfører de ikke dårligt… i stedet, de tilbyder en langsom-men-steady stigning, der er meget mere stabile end mange andre investeringsmuligheder.

Sikkerhed bestande og diversificering

På grund af deres generelle sammenhæng betragtes sikkerheden lagre et must-have af mange alvorlige investorer. De er gode værktøjer for diversificering, giver investorerne til at bruge deres stabilitet til at udligne nogle af deres mere flygtige investeringer. Denne effekt kan øges yderligere ved at foretage investeringer i ædle metaller eller diamond marked, som begge har tendens til at tilbyde en lignende stabilitet, der fungerer godt med med sikkerhed bestande. Et mangfoldigt investeringsportefølje med en stærk base af sikkerhed bestande og ædle metaller og diamant investeringer forventes at vejret selv den mest turbulente marked med minimal langsigtede tab.

Sikkerhed bestande og højrisiko investeringer

Selv uden brug af sikkerhed bestande for sand diversificering, er det muligt at bruge disse bestande til at kompensere for højere risiko investeringer. Når du investerer i risikobetonet fiskebestande, måske en smart investor buffer deres investeringer med en sekundær investering i en eller flere sikkerhed bestande, som vil bidrage til at minimere eventuelle tab, der måtte opstå. Hvis den højere risiko bestand fungerer godt og er solgt til en god pris, kan derefter sikkerhed bestande enten være solgt eller holdt da de ikke er tilbøjelige til at falde betydeligt i værdi. Bør den højere risiko bestand ikke udføre godt og ender solgt lav, så værdien af sikkerheden bestande som de langsomt, men sikkert viser en stigning vil bidrage til at opveje eventuelle tab.

Sikkerhed bestande og langsigtede investeringer

Naturligvis er sikkerhed bestande fantastisk til langsigtede investeringer. Køb sikkerhed bestande i løbet af flere år er meget mere tilbøjelige til at vise en klar forbedring end andre bestande, der ikke er næsten så stabil. Når det kombineres med ædle metaller eller diamond marked som nævnt ovenfor, kan virkningerne være endnu mere mærkbar på grund af lignende karakter af de to typer af investeringer.

Sikkerhed bestande kan også kombineres med obligationer eller andre former for investeringer, der gør godt på lang sigt, enten ved hjælp af bestandene i mindre mængder til at fremhæve indtjeningen, de andre investeringer eller som blot en anden langsigtet investering blandt mange. Dette kan gøre sikkerhed bestande ideel til pensionsordninger eller nogen andre langsigtede finansielle planlægning.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt: