En Balancing Act: Hvordan man korrekt Organiser dit checkhæfte

Med alle de ting du skal huske at gøre på en regelmæssig basis, prioriteres afbalancering dit checkhæfte ikke altid. Men hvis du planlægge og planlægge nogle tid til denne vigtige opgave, vil du høste de finansielle belønninger.
Før du begynder at sikre, at du har følgende elementer på side: checkhæfte, finans bog, ATM og depositum kvitteringer, lommeregner og en blyant. Det næste skridt er at kontrollere dine emner. Først, adskille din returnerede kontrol og ATM tilbagetrækning underkjoler i to forskellige bunker. Derefter placere dine returneret checks i nummerorden og sammenligne dem med din finans bog ved at skrive et “X” i Finans ved siden af hver figur, der matcher en annullerede check.
Det næste skridt er at sætte din ATM tilbagetrækning underkjoler i kronologisk rækkefølge (det er, ifølge dato) og sammenligne dem med din finans bog ved at placere et “X” ved siden af hver figur, der matcher en ATM tilbagetrækning beløb. Du kan foretage endelige ændringer til din finans ved at sammenligne din indbetaling kvitteringer med dine bankkontoudtog. Skriv et “X” af hver figur i Finans, der stemmer overens med en kvittering for indbetaling. Hvis du bemærker eventuelle uoverensstemmelser efter udførelse af denne forholdsvis enkel procedure, skal du meddele din bank omgående for at rette op på situationen.
For at beregne din saldo, registrere dig checkhæftes nuværende saldo enten øverst på et stykke papir eller på bagsiden af dit kontoudtog. Det anbefales, du bruger på bagsiden af din erklæring, hvis din bank giver et regneark til beregning af din saldo. Nu trækker beløbene for uncleared indskud og bankgebyrer, herunder månedlige gebyrer og dem for dækningsløse checks, og trække fra din samlede. Tilføje enhver uncleared kontrol og interesse du har tjent i denne nye figur. Endelig sammenligne det endelige tal til dit kontoudtog.
Hvis du opdager på nuværende tidspunkt, at din bank uretmæssigt har opkrævet dig for noget, komme i kontakt med dem hurtigst muligt. Også, hvis du bemærker eventuelle uoverensstemmelser i første omgang, eller kan ikke forene din endelige saldo for bankkontoudtoget, kan du ønsker at double og triple-check dine beregninger.
Af Jakob Jelling