Faktura diskontering For canadiske virksomheder

Ejer du en lille eller mellemstor virksomhed? Så ved du, at opnå business finansiering i Canada ikke har været en nem opgave. Indtil for ganske nylig, var den canadiske virksomhed finansiering scene domineret af banker og store institutioner. De var altid villig til at give business lån og kredit til store virksomheder. Men hvad om små og mellemstore mellemstore virksomhedsejere, der ikke kunne let kvalificere sig til en virksomhed lån?

Indtil for nylig var du ude af lykke. Men dette ændrer sig, nu factoring virksomheder har været etablere butik i Canada, tilbyder deres business finansiering og fakturere diskontering tjenester til små og mellemstore virksomhedsejere over hele landet.

Gøre nogen af disse lyd bekendt?

1. du gøre forretninger med store erhvervskunder. De betaler langsomt, og det er såre dig

2. du har brug for penge til at betale løn og leverandører

3. du ombøjning store ordrer væk, fordi pengene er bundet op i langsom betalende fakturaer

Selv om disse problemer synes forskellige, har de en fælles rod. Du har langsom betalende kunder og de der påvirker din virksomhed. Løsningen på dette problem er at fremskynde klient betalinger ved hjælp af faktura diskontering (også kendt som faktura factoring). Faktura diskontering gør det muligt at bryde 45 dages betaling cyklus og reducere det til 2 dage. Og det virker uden at påvirke dine klienter overhovedet.

Fakturaen diskontering forudsætning er meget enkel. Du sælger dine fakturaer fra god (men langsom betalende) klienter til en factoring selskab. Factoring virksomheden tager en lille rabat og forskud du en væsentlig del af hvad der er skyldige til dig.

Faktura diskontering giver dig midlerne skal du køre din virksomhed, mens den factoring selskab venter på at blive betalt af din klient. Dette giver dig de nødvendige midler til at køre og vokse din virksomhed og eliminerer hovedpine og usikkerheder af venter på betaling. Og i modsætning til bank-lån, faktura diskontering er meget nem og hurtig at opnå.

Hvis langsom betalende kunder fører din virksomhedsvækst tilbage, er faktura diskontering den løsning, der vil hjælpe dig med at vokse.