Kælderen ideer

At være forvist til kælderen behøver ikke altid at være straf! I dag, finder ejere af huse med en kælder plads til at være prime firkantede optagelser. Alt fra hobby værelser, legerum, media centre, musik værelser, poker malkestalde, motion områder, kontorlokaler og selvfølgelig, det oprindelige formål, opbevaringsplads, er at finde nyt liv i rummet “down nedenfor.”

Definitionen af en kælder er et område, som er enten helt eller delvist under jordoverfladen. Dette er ikke at forveksle med krybekælder hus, da en anden del af definitionen er, at en person skal kunne stå oprejst i området maler Holstebro.

Mængden af kvadratiske optagelser i kælderen er generelt svarer til stueetagen. I de fleste hjem er det ligesom at have en anden hele plan boligareal, som kan tilføje op til en hel del! Muligheder for at udnytte dette beløb af rummet er virkelig kun begrænset af fantasien da rummet normalt vil have el og VVS.

Kælderen kan partitioneres til forskellige værelser eller det kan være en stor åben plads. Hvis denne del af dit hjem er “færdig” derefter anser dig selv heldig. Hvis ikke, eller hvis pladsen på listen over remodeling at gøre, er der spørgsmål at overveje før man går videre med projektet. For det første er det vigtigt at identificere “brændpunkter” sænket lofter, lukkede kedelrum og kanalsystem. For det andet pladsen må ikke lække. Ukontrolleret fugt vil medføre nogle farlige og skadelige problemer herunder vækst af skimmel.

Når identificering og afhjælpning af kælderen problemområder er færdig, det næste skridt er at fastlægge et layout for pladsen. Opgaven kan være overvældende, og en god måde at starte er ved at bestemme de aktiviteter, der sandsynligvis vil finde sted i rummet. Ser på billeder eller hvad andre har gjort altid jump-start hjælper fantasi.

Husk på, at kælderen vil have ringe eller ingen naturlige lys så overveje dette, når man planlægger opstillingen. Langsomt, maleroversigten.dk men sikkert denne plads foråret til livet og du spekulerer på, hvordan du nogensinde har levet uden det!

Næste gang du tænker det er no big deal, huske på, at over tid, overdreven udsættelse for UV-stråler kan føre til udbrud af øjenlidelser, herunder nethinden skader og selv grå stær. Så gør dine øjne en fordel – spise dine gulerødder og sørg for at bære dine solbriller med dig på alle tidspunkter!