Ønsker at arbejde hjemmefra? Nogensinde givet en tanke til hjemmearbejde?

Der er mange fejlagtige definitioner af, hvad telecommuting betyder. Selve navnet giver indtryk af nogen besvarelse arbejde telefonopkald fra hjem eller skrive rasende væk på deres computere.
Traditionelt, telecommuting betød, at en medarbejder var knyttet fra hjem til deres selskab ’ s computernetværk. Men i dag distancearbejde er meget bredere end det og virkelig omfatter alle, der gør selv en del af hans eller hendes arbejde derhjemme. Dette kan omfatte computer eller telefon arbejde navnet antyder, men det kan også betyde forske, arbejder på tegninger eller udfører andre former for oplysninger analyse. Telecommuting virkelig er så simpelt som en person, der arbejder fra et sted uden for kontoret.
Der er også en misforståelse blandt mange i dag ’ s arbejdstagere, som du er nødt til at eje en virksomhed at arbejde fra dit hjem. Dette blot isn ’ t altid tilfældet længere. Flere og flere mennesker er i stand til at udføre deres arbejde fra hjemmet. Nu mere end nogensinde i erhvervslivet er at realisere kan sorten fordelene ved distancearbejde have på virksomheder og deres personale.
Hvad er fordelene ved distancearbejde? Her er blot et par:
1. mindre tid til pendling betyder mere tid med familien.
Selv om en arbejdstager ’ s pendler er kun 30 minutter hver vej, hvilket isn ’ t meget i dag ’ s business verden, ikke at skulle tage denne pendler kan tilføje en ekstra 5 timer om ugen, en medarbejder kan bruge med hans eller hendes familie. Dette er 5 timer medarbejderen var ’ t tidligere arbejder eller laver personlige ting. Kun 5 timer af døde i løbet af den uge at komme fra ét sted til et andet.
2. telecommuting kan også give en person mulighed for at håndtere personlige aftaler uden at skulle tage hele dage ud.
Medarbejdere kan tage en time eller to gennem dagen til at gå til læge aftaler eller skole konferencer tæt på deres hjem og blot fyldes op tid senere på dagen. Dette kan være lig med højere produktivitet for medarbejdere.
3. mindre pendling kan reducere en medarbejder ’ s omkostninger.
For mange i dag ’ s medarbejdere, prisen på gas og Bilpleje er stigende. Disse omkostninger forbundet med at gå til Kontoret kan reduceres betydeligt ved telecommuting endnu et par dage om ugen. Mange arbejdstagere sige i dag endda de ville tage et job at gøre lidt færre penge, hvis de havde mulighed for at telecommute. Det kan virkelig være en win-win situation for arbejdsgiver og arbejdstager.
4. mindre distraktion er lig med mere arbejde.
Det ’ s ingen hemmelighed der ofte det sværeste sted at arbejde er på kontoret. Der er en verden af distraktioner der spænder fra ringende telefoner for snakkesalig kollegaer. Selv telecommuting en del af tiden kan reducere disse distraktioner og gøre arbejdet mere effektivt. Og hvis alle kommer til kontoret mindst én fælles dag en uge, møder og revision møder kan afholdes på denne dag og resten af ugen rejste til mere intense arbejde.
Der er nogle udfordringer til telecommuting for både medarbejdere og deres virksomheder, men hvis du virkelig ønsker at telecommute de fleste af disse kan håndteres med et par enkle strategier:
1. kommunikere.
Hvis din arbejdsgiver føler ansigt til ansigt kommunikation er vigtigt for din virksomhed, foreslår, at alle ansatte kommer til kontoret på mindst én fælles dag om ugen. Møder kan afholdes på disse dage, og du kan gå over hvad du ’ ve udført på din telecommuting dage.
2. angive og spore mål og fremskridt.
En af de største frygt for arbejdsgivere når det kommer til tanken om distancearbejde er, at de don ’ t have nogen måde at overvåge, hvad medarbejderen gør gennem arbejdsdagen. Det tager en masse tillid til at påtage sig en medarbejder er hårdt arbejde, når de er ude af bossen ’ s seværdigheder. Hjælpe med at fjerne denne bekymring ved at komme med metoder til at spore og dele dine fremskridt. Dette vil også hjælpe dig med at sikre du gør mest muligt ud af din lejlighed mens stadig opfylder dit arbejde ansvar.
3. skitsere mellem dit arbejdsområde og dine personlige rum.
Det ’ s bare god praksis for at have en plet, der er udpeget til dit arbejde. Selv om det er køkkenbordet, sæt dig om morgenen og pakke dine ting tilbage op om aftenen, da arbejdstid er færdig. Dette vil hjælpe dig med at bo på sporet, når du arbejder, og ikke blive fristet til at arbejde, når det er din personlige tid. Det vil også tjene som en indikator til din familie, når du arbejder og helst ikke at blive forstyrret.
Hvis du er på udkig efter mere information om distancearbejde, såsom hvordan man griber din chef med tanken, kan du kontakte den amerikanske Telecommuting Association for nogle flere oplysninger. De sælger nogle brochurer om distancearbejde emner, men deres site () har også gratis information tilgængelig.
Copyright © 2004, Vishal P. Rao