Teknologi & forretningsudvidelse: Matcher dine Data Systems Business vækst behov i morgen

Brændstofpåfyldning den høje vækstrate til detailhandlere, er fabrikanter og distributører en byge af fusioner og overtagelser. I dagens verden af fusioner og overtagelser, og tung brug af internettet, er virksomheder står over for en ny virkelighed. Software, der opfylder virksomhedens behov nu vil ikke være effektiv efter en ny erhvervelsen finder sted, eller hvis salget betydeligt stige som følge af brug af internettet.

Mens møde med en potentiel klient–en administrerende direktør for en stor rengøring supply company–om køb af ny software, han fortalte mig, at han havde planer om at vokse sin virksomhed ved årets udgang fra 300 til 500 millioner dollars ved at erhverve konkurrenter han forhandlede med. Da jeg spurgte ham, hvordan han planlagde at integrere virksomhedens software med de nye selskaber, han havde planer om at erhverve, hans svar var: “du rammer sømmet på hovedet. Den software vi bruger støtte ikke vores fremtidig erhvervelse planer. Vi bliver nødt til at lade de virksomheder vi har planer om at erhverve fortsætte med at bruge deres nuværende software indtil vi finder software, der kan opfylde vores nye behov. Ikke har den rigtige software vil resultere i en betydelig stigning i vores driftsomkostninger. Det uheldige er, at vi ikke havde forudseenhed at tænke foran det faktum, at vores nuværende software ikke ville være i stand til at støtte vores erhvervelse planer. Ingen forventede, vi ville vokse på denne sats og vi skal nu betale prisen.”

Her er 4 uforudsete business forstyrrelser, der er tilbøjelige til at ske når virksomhedsmiljøet ændres:

1. ret ofte virksomheder inden for e-handel, opleve en uventet høj lydstyrke salg transaktioner, som den nuværende software ikke kan håndtere effektivt, resulterer i behovet for yderligere arbejdskraft og overdreven driftsomkostninger.

2. ofte, ikke kan den nuværende software give den ønskede analyseoplysninger behov, hvilket resulterer i overførsel af store datamængder til spredning ark og mere komplekse datamanipulation at få de nødvendige rapporter.

3. Når fusioner og overtagelser finder sted, stige antallet af brugere sammen med transaktion volumen væsentligt, hvilket resulterer i muligheden for, at den aktuelle computersystem ikke vil være i stand til at håndtere denne pludselige ændring.

4. den overtagne virksomhed har måske ikke de samme forretningsmetoder som virksomheden gør overtagelsen, hvilket resulterer i muligheden for, at den nuværende software ikke kan kunne håndtere de nye krav, business. Dette kan resultere i flere softwareplatforme bliver brugt skabe højere driftsomkostninger og yderligere kompleksiteter i computer infrastruktur.

Ved planlægningen af fremtidige ekspansion, bør der tages skridt til sikre jævn vækst.

Software effektivitet evalueringer bør udføres på samme måde som gamle udstyr på en fabrik. Når evaluering af de aktuelle softwarefunktioner, fokus bør ikke være på hvor godt software opfylder virksomhedens behov i dag, men om det kan opfylde virksomhedens vækst i morgen når virksomheden flytter til den “næste niveau.” I dagens business virkelighed, som ændret ved belysning hastighed, kan manglende planlægning være et meget dyrt proposition.

Kan lide ingen forandring, men ikke over for det faktum, at en virksomheds aktuelle software er forældede kan resultere i betydelige business forstyrrelser og udgifter nede ad vejen. Det spørgsmål, der altid blive bedt om er: “Hvis business virkelighed ændringer drastisk resulterer i en uventet stort antal nye brugere eller volumen af datatransaktioner, kunne den nuværende software kunne klare det?”